3 januari 2019

Mario Badescu

allmänt

 
 
Här vid Black Friday så hittade jag hemsidan BeautyBay som har a l l t i skönhetsväg! Att jag har missat den hemsidan är mig ett under. Dom har otroligt mycket där men framför allt BILLIGT! 
Jag har hört mycket positivt om märket Mario Badescu och deras hudvård så jag blev typ galen när jag hittade allting i ett väldigt bra pris och allt fanns inne på lagret också. Inte alla gånger ett bra märke har det! Jag skyndade att beställa hem dom här 4 sakerna + ett kit som min syster fick i julklapp ( därav att jag skriver om det här NU och inte när jag fick hem paketet, ville verkligen inte visa upp saker här som hon skulle få, även om hon inte skulle veta något). 2 ansiktspray med dofter som är från himlen, en drying lotion som jag har hört SÅ mycket bra om och en ansiktsmask. Just nu har min hy varit väldigt snäll mot mig faktiskt så det ska bli spännande att se om den där drying lotionen faktiskt är så bra mot finnar som andra säger att den är. Ansiktssprayen är en sån där onödig grej men som är så härlig ändå! Jag sprejar alltid när jag vaknar för att väckas till liv lite och så avslutar jag mitt smink med den också. Riktigt skön rutin! 
 
Min dag idag annars har varit bra seg. Min kropp strejkar ibland i och med att jag inte kan andas som jag bör och har inte kunnat göra sen typ mars ( första gången som jag gick för min besvär). Oftast kör jag på och hoppas på att det löser sig under dagen, men i natt var inte en av mina bättre nätter. Men nu känns det någorlunda bra och jag har sett till att vila upp mig under dagen! Mitt gymkort är aktiverat, jag har städat lite och jag har kollat på Agnetas Nyårskarameller. That´s about it haha Jag hoppas på en bättre känsla imorgon och helgen som jag ska jobba! Jag är så trött i mitt huvud att det börjar bli komiskt. Att inte vara sjuk men att samtidigt vara långt ifrån frisk och ha en massa energi känns värre än att ligga hemma med feber i 1 vecka! Jag skulle byta en influensa mot det här som jag har dagit med i större delen av det här året.
Men jag har Netflix här hemma så det går ingen nöd på mig! Och pepparkakor som är dekorerade med glasyr och nonstop. Tror att det är exakt det som behövs just ikväll.
 
Hur klarar ni er där ute med diverse förkylningar och sånt? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress