Jag har ju satt som mål för 2019 att leta lägenhet. Inte för att jag misstrivs för fem öre! Jag gillar storleken på min lägenhet (47 kvm för en 1:a är stort), jag gillar verkligen mina grannar, det är lugnt och skönt här nästan alltid och jag ä l s k a r vår innergård! Den är som en liten skön oas mitt inne i stan. 
Men nu har det alltså gått 5 dagar in på det nya året och igår fick jag en chans till att kolla på en lägenhet till en mamma vars dotter jag gick tillsammans med i grundskolan! Nu fick jag reda på lite saker som väger mot för att faktiskt flytta dit, men jag vill ge den en chans och ändå se hur lägenheten ser ut. Men det är några punkter som jag inte gillar redan nu, utan att ens ha sett den. Anledningen till att jag känner att jag behöver flytta, mer än att jag vill flytta, är att jag behöver ett sovrum och en balkong. Sovrum mest för att jag känner att jag faktiskt är "vuxen" och vill bo i något som känns mer som ett hem än som en förlängning av mitt flickrum hemma hos mina föräldrar. Men allra mest för balkongs skull. Jag behöver en chans att kunna ta mig ut på ett vettigt sätt! Som det är nu så måste jag ta mig ut och gå för att få friskluft, trots förkylningar och regn. Jag vill ha ett enklare sätt att kunna ta mig ut på! Jag verkar inte inom en snar framtid skaffa hus,karl och barn, så då får jag göra det som känns näst bäst: Skaffa någonting större. Men jag vet min maxhyra, vart i Sala jag vill bo och hur stor/liten lägenheten får vara och då är det helt plötsligt inte så stora valmöjligheter haha
Så imorgon efter jobbet ska jag kila iväg och kolla på den här lägenheten och se vad det är jag tror att jag vill ha och vad jag EGENTLIGEN vill ha, det har en tendens att vara olika ibland. 
 
Men vilken dag det var igår annars. Lunch med min fina vän Hawal, följt av Västerås, möta upp vår vän Frida för att sen åka iväg och kolla till bebis plus vår älskade vän. Jag är så stolt över henne, på alla sätt och vis. Sen blev den Tacos-fredag med min familj, spontant och gott. Jag älskar såna där dagar som bara flyter ihop i sig självt och blir så där mysiga och självklara. Perfekt uppladdning för en helg med jobb! Jag har precis tagit en liten snabb dusch, sitter med kaffe och ska väl åka om sisådär 1,5 timme. Det ska bli bra att tag mig iväg och jobba lite känner jag! 
Ha en himla härlig lördag nu där ute!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress