7 januari 2019

Long time no seen

allmänt

 
Det var inte igår, eller ens inom en tid jag kommer ihåg, som jag tog mig iväg till gymmet. Kortet gick ut i början på december och då var det ändå ett bra tag sen som jag gick dit kontinuerligt. Shit happens och det är både helt OK att inte vilja/orka ta sig iväg och låta kroppen komma tillbaka till att det blir "roligt" igen att komma igång! Roligt vet jag inte om det någonsin blir igen ( det var kul de första åren ), men det är behövligt, för både kropp och knopp. Jag märker själv hur min hjärna blir ologisk och seg av att inte få röra på mig och det känns bra att låta musklerna komma till användning igen! Nu är det igångsättning som gäller och jag vill inte ta ut mig eftersom jag inte vet hur pass frisk jag är i den här stunden, men jag klämde och kände på så gott som alla muskelgrupper för att väcka dom till liv igen! Jag får se hur resten av vintern blir, jag tänker inte vara för hård mot mig själv. Allt är bättre än inget!
 
Lägenheten blir inte av, den som jag kollade på igår. Men det är ett steg framåt och det gillar jag! Det var kul att se hur den var planerad och vad jag gillar i en lägenhet. Den var fin, men helt enkelt inte för mig! Det härliga är att känna att det är dags för förändring, men också att jag VILL ha förändring. Det är inte en känsla som jag är bortskämd med eller vågar lite på. Allt nytt för mig är alltid läskigt haha
Håll tummarna för mig med det här, att hitta en lägenhet som jag vill ha.
 
Nu: Jag har lite paket att tag ut ( ett från Telenor som jag INTE vet varför jag ska få) och jag har lite ärenden på stan + måste tvätta lite, yeay! Det är ledig dag idag i alla fall och det tänker jag njuta av minsann.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress