13 januari 2019

Fairy lights

allmänt

 
 
 
 
Fy tusan vad skönt det är med ledig helg. Det är något väldigt annorlunda med att vara ledig när andra är lediga tycker jag. Missförstå mig inte, det är härligt att vara ledig en onsdag eller tisdag mitt i veckan också, men något speciellt är det med den här känslan av "samhörighet" med resten av folket som kör ett måndag-fredag jobb. 
Min dag igår var lugn och skön på alla sätt och vis. Oplanerad och fin. Jag jobbade sent på fredagkvällen så det fick bli en lång sovmorgon på lördagen följt av en härlig frukost och sen en långpromenad(1 mil) med min syster. Vi träffade på en gemensam vän som var och hälsade på här hemma i Sala så vi tog en spontan förmiddagsfika och pratade om livet och hans Vietnamresa som han nyss kom hem ifrån. Åh, jag blir så res-sugen nu när jag ser andra åka iväg! Jag behöver 2 dagar med liiiiite värme. 
Efter lite lunch och prat med syrran så städade jag ut julen och fixade upp lite nya gardiner och fixade med mina blommor lite. Jag har för mycket blommor i min 47 kvm-lägenhet så en fick ryka och resten fick lite extra kärlek från mig. Sen var kvällen väldigt väldigt lugn, nästinintill seg! Vänner-maraton på Netflix, lite vin och popcorn. 
 
Idag är det ridning på schemat. Min älskade ridning. Det är hundra år sen sist ( eller 4 veckor... ) så det ska bli himla härligt att få hoppa upp i sadeln igen och känna mig ett med hästen. Men det är 4 timmar kvar tills jag ska åka så jag tänkte sätta på lite härlig musik och köra lite rensning i kylskåp/skafferi och kanske lite i min byrå! Jag har för mycket skit samlat och jag är på rensningshumör. 
 
Ha en trevlig söndag på er nu! Hoppas att ni får en härlig dag.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress