Ni vet den där underbart härliga idén om att åka ut med bilen för att grilla korv ute vid en badplats som ligger långt in i skogen? Inte så genomtänkt in i minsta detalj direkt haha Eller ja, i min hjärna så tänkte jag bara " hur dåligt kan det gå, allt går om man vill!" men bil + ej plogat + skogsväg som är snirklig = Fastna i snön. Det var inte alls så illa som det skulle kunna ha gått, vi löste det ändå, jag och min syster. Vi kom fram till Hillingen, men där körde vi fast i en backe precis i en sväng, men som tur var så var det ett par där med sin hund varav killen hjälpte oss att köra loss bilen. Vi hade löst det själva om vi hade blivit tvungna, men det hade nog tagit bra mycket längre tid! Det blev ju i alla fall en rejäl icebreaker för sen kunde vi grilla ihop med dom och hade 1-1,5 timmes härlig spontan tid med två människor vi aldrig har mött förut. Väldigt spontant och trevligt! Men jag tänker inte fråga min syster något mer om hon vill köra i snö något mer, den dagen så ska vi ha körkort båda två så att allt ansvar inte ligger på henne.
Men hur gott är det inte att grilla korv utomhus? Sprakande eld, förkolnade korvar, en hund som vill kela och i vårat fall: ett möte med två människor som vi allt eftersom inser är väldigt lika oss. En skön lördag!
Det är om inte annat otroligt vackert ute vid Hillingen, både på sommaren och på vintern. Jag har aldrig varit där ute när det har varit snö så det var extra roligt att se hur vackert det kan vara här på en tid när man inte är där för att bada och sola. 
 
Just nu så håller jag på och fixar matlådor för fullt! En lax/sataysås-nudelwook och pulled pork. Det är så himla skönt att komma in i nästa vecka och veta att det finns bra matlådor i frysen att ta med till jobbet! 
Sen, om några timmar, är det ridning för mig och det vankas dressyr av något slag. Det ska blir SÅ skönt att få röra på kroppen lite! 
Angelica Wåhlin

Ser såå mysigt ut :)

Svar: När irritationen över att nästan ha fastnat i snön x antal gånger så kunde vi verkligen njuta av grillningen! haha
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress