Idag händer något som vi alla brukar ha lite ågren över att behöva göra: Passfotografering. Både mitt pass och mitt id-kort går ut här snart ( passet i slutet på året, men lika bra att få det gjort samtidigt!) och jag har skjutit upp det alldels för länge nu. Nr 2) Gymkortet ska fixas. Jag kollade på hemsidan för gymmet jag har varit på nu i några år och blev lite chockad faktiskt: Det ser ut som att man FÖRLORAR 200 kr när man signar upp sig på ett helårskort? Borde man inte få rabatterat pris för att dom har fått en kund att betala i ett helt år framöver? Typ som när man köper 10-kort någonstans så brukar man åtminstone få 0,5-1 pass gratis? När jag köper ett badkort ( ville skriva sim-kort, men tror att det skulle misstolkas haha) så får jag 1 inträde gratis, likadant med yogan gick på förut. Det är synd att jag är i grunden lat för jag är bara på det här gymmet för att det är närmast där jag bor idag. Är inte gymmet där jag bor, då blir det helt enkelt inte av haha
Det ska om inte annat bli väldigt skönt att komma igång igen, få tillbaka någon slags ork i kroppen och hjärnan. Jag märker så himla tydligt på hjärnan när jag har slavat med träning/kost och nu har vi ju ändå gått förbi både jul och nyår så det finns egentligen inga mer ursäkter ( mer än att jag fortfarande egentligen inte är helt 100% frisk med mina bihålor, men jag tänker leva på som vanligt tills jag får en kallelse på min remiss till öron-näsa-hals).
 
Hur känns det för er med det nya året då? Har ni hunnit tänka ut något nyårslöfte än eller hoppar ni också över det lite? Har ni något roligt inplanerat i år redan kanske? 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress