Jag satt på en älg igår. I alla fall till storleken, fy tusan vad högt upp! Här är jag egentligen lite konstig för jag är inte nojig när jag är på marken, jag har bra häst-självförtroende i hantering med hästar. Ridningen går också an ( är väl kanske mest det att jag är självmedveten om hur mycket skumt min kropp gör när jag sitter där uppe på hästryggen haha) men sen ska man hoppa av! Att hoppa av när hästan i fråga är 173 cm i mankhöjd, det mina vänner är lite läskigt, det finns ett graciöst sätt att hoppa av, och så finns det dom gångerna när jag fastnar med min säkerhetsväst i sadeln och faller ner i oöndlighet haha
För att ha varit min första gång på Zulle så gick det väl bra igår kväll, jag försöker hålla mig positiv när min kropp gör saker som min hjärna vet inte direkt hjälper till i ridningen. Jag tror att jag är i en utvecklinsfas just nu, jag vill komma vidare in i nästa steg men jag behöver lite tid på mig att koppla samman kropp och knopp! Min hjärna vet vad ridlärarna säger åt mig att göra, men det är sjukt svårt att få varje kroppsdel att göra rätt haha Men jag vill lära mig a l l t som finns att lära om hästar och hanteringen av dom, min ridlärare Zanna skrattar åt mig när jag blir så positiv till allting eller skrattar åt mina brister. Jag får självklart dåligt självförtroende ibland ( typ i söndags, jag red SÅ dåligt). Men annars är det den största skillnaden för mig idag med min ridning: Som 18-åring tjurade jag ihop, kunde fälla en tår i frustration, och var omotiverad till att lösa problemet. Idag vill jag lära mig allt! Jag har inga problem med att skritta en hela lektion, bara känslan till hästen blir bra. Kontakten mellan bettet i hästens mun, till mina händer, till hästens bakben som till slut ska arbeta på "rätt" sätt, det är DEN känslan jag vill åt. Kalla det harmoni om ni vill. 
 
Idag är jag trött i kroppen. Träningsvärk från gymmet och jag tvingade mig själv upp från sängen då jag ska upp svintidigt imorgon och vill ha en liten chans att somna i en vettig tid ikväll. Plus att jag ska sätta igång med tvätt ( om det finns en tid dvs). Jag får se var den här dagen tar mig!