12 februari 2019

Vårkänslor!

allmänt

 
Någon mer än jag som får vårkänslor deluxe när solen skiner så fint som den gör idag? Jag riktigt kände hur jag studsade iväg till akupunktur/koppning-tiden jag hade nu till 12! Sol, solglasögon, nya snygga svarta jeans och boots. Hade inte solen blivit så låg så fort hade jag bryggt mig lite kaffe och satt mig ute på någon bänk i solen. Aaaah, livskvalitet! Matchar kanske inte så bra med den dimmigaste bild jag kunde hitta i mitt bildarkiv haha
Jag har hur som helst hunnit med att köra lite tvätt, ätit en på tok för tidig lunch, fått koppning ( det var förmodligen inte nackspärr utan helt enkelt slutkörda stackars kassörske-axlar som har fått för lite träning på senaste tiden. Jag MÅSTE bli frisk snart så att jag kan börja stärka upp min kropp igen! Jag började känna av halsen igen igår efter att ha delat ett vattenflaska med min syster som hade ont i halsen. Vilket dumt misstag av mig! Men jag antar att det är mer än okej, det är ändå sluttampen av en lååååång vinter och kroppen går på sparlåga just nu. 
Planen är att rida ikväll så jag ska bulla upp min nacke med varma tröjor och halsdukar nu medans den får jobba efter koppningen och därmed kanske orka med ridning ikväll. Jag vill så hemskt gärna vara med! Jag behöver rörelse i kroppen och jag såg på I Huvudet på Gunde Svan igår när han var hos Peder Frediksson och gissa om jag blev sugen på att hänga i stallet ännu lite mer än vad jag är vanligtvis. 
 
Men håll i er nu: Jag ska plantera om min små pelargon-barn som jag köpte i helgen! Känns surt att hålla mig inomhus, men det är klokt att göra å som jag har blivit sagt att göra. På med bra musik och sen jäklar ska jorden skvätta i hela mitt kök! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress