Perfekt att underhålla sig med när det är riktigt snöoväder ute och man vaknar upp med halsont i snuvig till tusen: Storstädning! Det var skämmigt ostädat här hemma (jag plockar efter mig hela tiden, men just städning på klinisk nivå är inte något jag gillar att göra) men jag fick feeling idag och kände att det var "nu eller aldrig", typ. Ska bara torka lite ytor och fixa i badrummet så är det fint sen! Köket ser ut som ett mindre helvete för jag satte igång med ett pussel här i tisdags så det är 500 bitar på mitt köksbord just nu. Jag älskar att lägga pussel på vintern! Någon mer här som är pussel-fantast? 
 
Jag känner mig något seg jus nu och tycker lite synd om mig själv som åkt på någon slags förkylning trots allt. Antar att det var min tur nu! Jag har planerat att göra min goda italienska pasta ikväll så behövde lite vitt vin till det så jag kom nyss hem från Systemet, mer än så vill jag ändå inte vara ute just nu! Jag vill vila mig iform då jag har en monsterhelg till jobbhelg och jag vill vara mitt allra bästa jag då, så gott det går. Jag sitter just nu och lyssnar på musik från Sagan Om RIngen/Hobbit-filmerna och tackar min lyckliga stjärna över att jag inte behöver ta mig ut något mer idag. Fy fan vad det snöar och blåser ute! Jag kollade på reprisen av Mandelmans och längtar verkligen till sommaren, eller ja, egentligen vill jag börja se marken igen. Det här med snö är tjusigt som få, men herregud vad med snö det kom i år! 
 
Ps. Jag för övrigt riktigt nöjd med mitt vardagsrum/sovrum just nu! Mycket växter, många olika textilier men framför allt en mysig Camilla-stil. Mina nya gardiner gör sig inte alls på kort då det blir ett sånt motljus, men jag har ä n t l i g e n hittat mina perfekta gröna sametsgardiner! Har bara letat i en si så där 6-7 år och så fanns dom på IKEA för 499 kr. 2018 bästa köp!
Hemma Hos Felicia

men jösses vilken fin soffa du har!!

Svar: Tack! MIO för 5.500 kr, rena kapet!
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress