OJ! Den här kameran är som att ha åkt en gammal risig Volvo i hela sitt liv och nu helt plötsligt byter upp sig till en Tesla. Det är hundra miljoner inställningar som jag inte har klurat ut hur dom fungerar ( typ som att jag råkade komma åt Formatera-knappen och helt plötsligt råkade radera ALLA bilder på mitt minne. Försöker att inte tänka på det, och vilka bilder som var kvar på den haha) och jag vet fortfarande inte hur jag lyckades parkoppla kameran med mobilen, jag tryckte på en massa knappar och helt plötsligt fungerade det. Skulle nog ta lika lång tid igen att försöka mig på det. 
Men alltså kolla in fokuset på bilderna! Den är SJUKT snabb på att byta fokus. Just nu har jag ett objektiv som kanske inte är världens roligaste, men den fungerar för mig idag. Den kan inte zooma för fem öre utan blir mer som ett macro-objektiv ( dvs. close-ups till tusen ) och den är väldigt fokuserad på objektet i fråga och tar inte in resten av omgivningen. Bra för blommor, porträtt och när man vill ha suddig bakgrund. Fungerar inte alls för inzoomning och när jag vill ha in hela omgivningen. 
Men kameran! Den är lätt som bara den. Mjuk att hålla i och jag tror att jag kommer att gilla den ännu mer när jag fattar alla inställningar på den haha Jag har aldrig fotat med en Canon förut så det är lite att lära sig. Jag tänkte ta och käka en tidig lunch och sen ta mig ut och se vad jag kan göra med den här kameran, känner redan nu hur pass svårt det är att fota utan någon skymt av zoom. På min Sony så fanns det en ratt för zoom, men på alla kameror där man byter objektiv så sitter zoomet i hur mycket man kan vrida på zoom-ringen på objektivet. Vilket inte ens existerar på den här som jag har just nu haha
 
Hoppas att ni hade en härlig Alla Hjärtans Dag igår förresten! Jag bjöd över syrran på middag och efterrätt och så snackade vi om resor och allt däremellan. Inte så tokigt ändå! 
Angelica Wåhlin

Men ååh, jag vill haaa!

Svar: Den är riktigt bra faktiskt! Inte "åt-helvete-dyr" heller 😀
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress