Jag har två, väldigt onödiga, funderingar: 1) Någon som vet varför vi har ögonbryn egentligen? Jag stod och sminkade mig nyss och kom på att det är ju en väldigt lustig grej vi har ändå. Ögonbryn. Och, varför är dom just över ögonen? Det skulle lika gärna ha kunnat vara evolutionen som bestämde sig för att placera dom på varsin kind istället. Jag tänker att det har säkert att göra med att skit inte ska lyckas komma in i ögonen, men det är väl därför vi har ögonfransar? Vi var ju också täckta av päls waaaay back ago, så det kanske är som med visdomständerna, en helt onödig sak egentigen som fick hänga kvar sen den tiden?
En lättare fråga nr 2) Finns det egentligen någonting trevligare än morgonkaffe? haha Det smakar så himla gott på morgonen tycker jag! Jag kommer ihåg när jag började dricka kaffe som 16-17-åring och hur VUXEN jag kände mig när jag stod i kaffeterian i skolan, med min stora kaffemugg, hållandes en italienska eller spanskabok, pratandes en massa vänner. Aah, kaffe på morgonen är grejer det. Jag dricker väldigt sällan kaffe på jobbet faktiskt, dels för att det inte smakar så gott, men mest för att jag vill lyx-dricka det, med all tid i världen och gärna ihopkrupen i ett hörn i en soffa eller på något fik tillsammans med en vän. Inte genom att hälla i några skvättar med vatten för att det ska bli "drickbart" och kunnas svepas i på stående fot innan jag springer ner till kassan igen haha Jag är som italienarna, det ska NJUTAS av dom små sakerna i livet.
 
MEN! Nu har jag alldeles för brottom egentligen, jag ska iväg till Västerås med familjen och kika på lite heminredning och diverse saker! Håll i er nu, det ska bland annat kollas på inomhus-dörrar.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress