13 februari 2019

Koppning

allmänt

 
 
Får väl ändå ta och säga att jag inte har känt mig så här pass snygg på väldigt många månader haha Koppning är verkligen annorlunda så här dagen efter! Det härliga är att jag inte känner av det och har ingen "träningsvärk" som jag annars brukar få i musklerna efter ett rejält naprapat-pass. 
Det ser ju förjäkla hemskt ut men jag kan lova er att det var relativt skönt med koppning på ryggen. Det finns säkert värre stället på kroppen att köra just det på, men ryggen kändes okej! 
 
Annars då? Jag kör all in på en förlängd förkylning. Det är min lott här i livet tydligen! Jag är inne på 2 veckor nu av lite host, halvont i halsen, trött i kroppen och snorig. Min hjärna är fullt igång på att vilja träna hårda och härliga gym-pass men kroppen säger blankt Nej. Det är tur att jag orkade rida igår, det kändes bra att röra på mig lite ändå! Bära bommar, rida, cykla, promenad hem.. Ja, jag fick in bra med vardagsmotion där. Jag, som annars är vad vid att känna mig stark, känner mig just nu som att musklerna håller på att förtvina. Det tar svinlång tid att bygga upp en bra muskel, men det tar oftacksamt kort tid för den att försvinna haha Men jag känner mig mentalt redo för våren och att bygga upp den här halv-trasiga kroppen! 
 
Positivt 1: Ridningen igår gick K A N O N! Jag behövde det där passet, inte bara för att det är roligt, utan också för att jag har haft några lektioner som har gått mindre bra och det tar på självförtroendet. Men gårdagens lektion kan jag leva på ett tag! 
Positivt 2: Jag tror att jag får hem min kamera idag. Den var i Örebro (som är därifrån alla paket sen skickas ut på Postnord-bilarna till diverse städer) igår kväll så jag lär få den idag. Jag är PEPP! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress