Äntligen fredag! På alla sätt och vis. Den här veckan tog banne mig aldrig slut? 
Just nu sitter jag och verkligen försöker få min hjärna att börja fungera igen, det är som att den har lagt sig i flightmode tills första kaffeklunken är i systemet. Herregud, den här vintern har tagit hårt på dom flesta tror jag! Jag vet inte hur många av mina kunder ( och kollegor ) som ser lite vilsna ut i ögonen och som säger rakt ut att dom aldrig blir pigga igen. Jag har lite överseende med min egen kropp och knopp när jag känner att det inte finns någon vidare energi kvar i mig.
Men en sak som var rolig här i veckan! En kund till mig hörde av sig om ett fotografi som hon ville ha som en tavla, så det fixade vi här i dagarna. Hur coolt är inte det! Nu får jag lite prestationsångest av att dom ska bli bra på större upplösning då min kamera inte är inte särskilt stor i sina bilder och jag fotar inte i RAW, men det känns hur häftigt som helst! Min första tavla! Jag fick betalt i en lunch tillsammans med henne, för mig som gillar mat så är det som att få en guldtacka haha
Men nu blir jag ännu mer sporrad till att hitta en bättre kamera som jag kan fånga fina bilder tillsammans med. Jag vill inte fortsätta att knäppa bilder med den jag har idag då det blir svårt att få användning av dom. Jag fick lite fina komentarer om mina bilder vilket känns otroligt kul ( av fotografen i vår lokala fotobutik) och lite tips och idéer. Känner spontant att jag vill boka honom i 1 timme och snacka kamerautrustning ihop. Jag har en liten hum om vad jag kanske ska köpa, men snåljåpen i mig vill vara 100% säker, det är en himla massa pengar att lägga på en fritidssysselsättning! 
 
Ha en trevlig fredag där ute, hoppas att ni inte blir tokiga av den här tiden på året! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress