Hur härligt är det inte med den här tiden på året när första solstrålarna börjar kika fram och kännas aningens lite sköna? Bara för att lura in en i en falsk säkerhet och BAAM, -15 veckan efter igen och så är vintern igång igen. Jag fick såna sjuka vårkänslor i kroppen igår och jag hittade en ensam liten bänk i exakt solläge som blev perfekt för mig att få lite friskluft. Hur ofta sitter man ensam på en bänk egentligen? Med inget sällskap, ingen musik i öronen och bara lyssnadet på fåglarna som kvittrar. Jag kom på alldeles nyss faktiskt att jag inte är ledig förrän på torsdag så att jag fick till min lediga dag igår med friskluft, fotografering, matlagning och allmänt vila upp mig, det betyder mycket för mig. 
Jag tog med min kamera ut på en liten promenad igår och jag förbi dom här vasstråna. Jag vet inte varför men jag gillar vass! Dom har något mjukt över sig och blir så fina när det blåser i dom ( och om man har tur att solen skiner igenom dom). Jag har hittills aldrig lyckats rikta in min andra kamera rakt in i solen utan att få röda prickar runt solen på bilden, men med den här Canon så gick det fint! Plus att dom faktiskt lyckades få varenda strå att sticka ut och synas. Visst ser det också ut som att jag man ligger ner i ett hav av vass och titta upp mot himlen? 
 
Ha en härlig helg nu kära ni! Vi får se om jag jag blir flitig under veckan här eller inte, det kommer bli intensivt och 5 långa dagar med jobb nu för mig! Ta hand om er och njut av en ledig helg ( om ni inte också jobbar, då får ni lycka till på jobbet!).
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress