25 februari 2019

En data-fri helg

allmänt

 
 
 
 
 
Så var den här helgen över, igen! Hur fort kan 2 dagar gå egentligen? Nu slutade jag jobbet väldigt sent på fredagen så det känns automatiskt aningens kortare, men ändå? Jag hann äta frukost på lördagen och sen var det över haha
Jag valde att ha en datafri helg i helgen och njöt av fint väder, promenad, Vinter-marknaden i Sala, bakning med mamma, familjehäng och stall-häng. Jag körde lite fotografering igår också på förmiddagen och satt några minuter ute på gården där jag bor. Ååh, nu börjar det kännas som vår igen! Att kunna sitta där ute igen är det jag längtar efter som allra mest just nu. Det är första anhalt till våren för mig. 
Igår efter ridningen så fick vi världens finaste solnedgång. Hur GALET ser det inte ut att vara? Det var så himla fint att cykla mot det där. En perfekt avslutning på en väldigt mysig eftermiddag i stallet. Jag ryser i hela kroppen när jag får hänga i stallet och gosa med hästarna, mocka och göra fint och skratta med tjejerna i ridgruppen. Jag fick den lilla nordsvensken igen och han är verkligen mysigare och lättare att rida än vad man kan tro! Han taggar till, är relativt lätt i munnen och lyssnar på alla hjälper som man ger honom. Jag får bra självförtroende i ridningen på honom, vilket jag sen kan ta med mig på min absoluta favorit Akrobat ( han har sina egenheter som gör att jag måste vara helt i fas med mig själv och väldigt lätt men bestämt i vad jag säger åt honom att göra). 
En väldigt mysig helg minst sagt! Mycket friskluft, sol, motion och skratt. 
Nu ser vi framåt mot en ny vecka igen! Imorgon fyller min älskade syster år så jag har lite att pyssla med presenter ikväll när jag kommer hem från jobbet. Det känns ändå som att den här veckan kan bli härlig tycker jag! 
 
Hoppas att ni har haft en fin helg nu och känner er lite utvilade
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress