I ungefär 1 sekund när jag var ute och gick med min kamera ( ser ni också framför er hur jag har satt koppel på den och släpar den efter mig?) så kom det här rosa skimret! I alldels rätt ögonblick, med rätt inställning på kameran, precis innan solen gick ner i moln och var slut för dagen. Aah, jag älskar såna där "rätt ögonblick"!
God morgon förresten. Jag har haft 2 intensiva dygn och jag försov mig aningens igår, inte så att jag kom försent, men det blev fart i dom här benen kan jag säga! Dagen igår var kanske inte den bästa dagen på det här nya året, men jag avslutade den med 45 min pilates + 15 min meditation. Jag hittade ett program på Youtube som var lagom långt och bra för nybörjare och jag gillade det faktiskt! Min önskan var hela kvällen ( kom hem runt kl 18) att gå till gymmet, men jag var SÅ trött på folk och ville inte se en själ till i onödan, så det fick bli pilates, ett rejält pass också. Att jag avslutade med meditation var mest för att komma ner i varv efter en jobbig dag plus att jag älskar den delen av passet, som jag har gått på förut, när jag får en filt på mig och så sätter Elina på en mysig låt och så bara ligger man där och fokuserar på andning och ett tema för dagen. Det fick mig att somna väldigt bra om inte annat, tills postsnubben drämde ner en tidning hos mig kl 2 i natt, fy tusan vad rädd jag blev när det bara rasslade till haha
 
Idag är sista dagen innan jag får ledigt 1 hel dag! Jag startar dagen med ett möte med min chef och sen avslutar jag den med lite simning med min underbara vän. Känns inte så tokigt ändå! Kommer förmodligen att behöva ett par av såna där simkuddar som barn har på armarna pga att jag är helt slut i kroppen, men det brukar bli bra med lite kvalitetstid med min vän direkt efter att vi har slutat att jobba. Det är så smidigt, mitt jobb ligger inte ens 100 m från simhallen, så det är bara att packa väskan nu på morgonen och sen bege mig dit!
 
Ha en fin onsdag nu! Be kind to one other.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress