Lite då och då får jag feeling och vill göra mig tjusig, det spelar egentligen ingen roll om jag ska gå ut eller något. Jag känner mig ändå inte direkt "fin" på krogen, där känner jag mig oftast som en giraff bland alla söta zebror, alltså lite Off haha
Jag antar att det är någon slags kreativ ådra i mig som vill fram, speciellt nu när det har varit så himla himla kallt ute att jag inte har velat ta med mig kameran hur som helst och fotografera! Att få vara kreativ är en sån pass stor del av mig och jag gillar att få vara det på olika sätt i mitt liv. Fotograferingen är just nu störst, men jag gillar det kreativa i att få fram olika drag i ansiktet genom smink ( hur coolt är det inte att man kan förstärska drag bara genom rätt slags färger?) men kreativt kan också vara genom pussel, att sjunga här hemma eller pyssla med blommorna. 
Jag har alltid varit en kreativ sort nu när jag tänker efter. Som barn gillade jag att bygga kojor ( ute i skogen eller dra flera täcken över 2 par stolar och vips så fick man en koja!), leka mycket där jag fick använda fantasin en hel del och allt vad pärlplattor eller målarböcker hette. Gör barn sånt idag? Finns ens pärlplattor? 
Jag hoppas att min kreativa sida aldrig någonsin försvinner. Den kanske ändras lite i mitt liv ( min förhoppning är, konstigt nog, att få vara kreativ i en trädgård i framtiden), men att den alltid kommer att finnas där i mig. Fan, blir mitt liv inte i ett hus i framtiden då kommer jag köpa mig en kolonilott som jag kan få odla lite i haha Jag kan typ gå igång på att veta att jag ska få åka till Plantagen och kolla på alla stora växter där, vem är jag ens! Det kanske hör vintern till att få se saker växa och ha någon annan färg än vitt eller grått. Åh, som jag sakar våren! Tänk att vi faktiskt är inne i den tiden om en liten stund, att vi snart får se alla blommor igen och höra fåglarna kvittra. Jag längtar ihjäl mig efter att få ta en kopp kaffe och sätta mig nere på min innergård, med en härlig bok. Kanske prata lite med mina grannar och känna luften igen. Låter det som att jag har tagit hasch eller något? Flummig till och med? Jag bjuder på den idag haha
 
Nu: Jobb! Jag har några timmar kvar hemma, men sen är det jobb som gäller. Den här veckan har verkligen sprungit iväg tycker jag! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress