Tänk vad en vecka med plusgrader kan göra. Från att gå från megamycket snö till nästan barmark!
Nog för att jag gillar snö och allt det där, men jag är faktiskt ganska så glad över att det går att gå normalt igen på promenader utan att man ska behöva trippa fram och vara rädd för att ramla!
Vet ni vad? Jag tog mig till gymmet idag. DET har nog inte hänt på över 1 månad tror jag? Jag har varit halvkrasslig i snart 3 veckor och har inte gjort något annat än ridningen och mina promenader till och från jobbet. Men idag tog jag mig dit! Jag har känt så länge nu att min kropp behöver stärkass upp och att träningen har behövt vara sekundärt ett tag, men det är ju ändå liiiite lättare att hålla hjärnan på rakt spår om jag får in lite endorfiner igen. Jag gillar att känna mig stark och har absolut inga som helst problem med att ställa mig längst fram vid dom fria vikterna där det oftast bara är killar som står. Jag har lika stor rätt att köra min grej där, jag inbillar mig att det ändå är lite härligt att se att jag, som tjej, också vill bygga muskler. 2019 ska jag bli stark igen!
Annars då? Helgen har flytit på bra. Jag hade extremt trötta ögon igår på jobbet och orkade inte särskilt mycket, men tur nog så var nästan alla andra på samma humör! Jag är med i en stegräknartävling på jobbet som startar idag så det är lite roligt! Jag gillar att göra såna här grejer ihop, inte bara ha fester, även om det kan vara roligt det med. Det svåra är att jag har ett väldigt stillasittande jobb om man jämför med många andra på mitt jobb, men jag får se till att få in träning på annat håll så länge! Men än så länge vågar jag inte ta ut mig, jag hostar relativt mycket fortfarande och är rädd för att min kropp ska gå och bli sjuk igen om jag inte tar hand om den på rätt sätt. Det är en hårfin balans det där mellan att träna för att smyga igång sig och att se till att inte bli dålig igen! 
Men nu måste jag ta tag i mig själv igen. Fixa matlåda, föna håret och sen bege mig till jobbet! Åh, vad roligt det ska bli haha
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress