I ungefär 1 sekund när jag var ute och gick med min kamera ( ser ni också framför er hur jag har satt koppel på den och släpar den efter mig?) så kom det här rosa skimret! I alldels rätt ögonblick, med rätt inställning på kameran, precis innan solen gick ner i moln och var slut för dagen. Aah, jag älskar såna där "rätt ögonblick"!
God morgon förresten. Jag har haft 2 intensiva dygn och jag försov mig aningens igår, inte så att jag kom försent, men det blev fart i dom här benen kan jag säga! Dagen igår var kanske inte den bästa dagen på det här nya året, men jag avslutade den med 45 min pilates + 15 min meditation. Jag hittade ett program på Youtube som var lagom långt och bra för nybörjare och jag gillade det faktiskt! Min önskan var hela kvällen ( kom hem runt kl 18) att gå till gymmet, men jag var SÅ trött på folk och ville inte se en själ till i onödan, så det fick bli pilates, ett rejält pass också. Att jag avslutade med meditation var mest för att komma ner i varv efter en jobbig dag plus att jag älskar den delen av passet, som jag har gått på förut, när jag får en filt på mig och så sätter Elina på en mysig låt och så bara ligger man där och fokuserar på andning och ett tema för dagen. Det fick mig att somna väldigt bra om inte annat, tills postsnubben drämde ner en tidning hos mig kl 2 i natt, fy tusan vad rädd jag blev när det bara rasslade till haha
 
Idag är sista dagen innan jag får ledigt 1 hel dag! Jag startar dagen med ett möte med min chef och sen avslutar jag den med lite simning med min underbara vän. Känns inte så tokigt ändå! Kommer förmodligen att behöva ett par av såna där simkuddar som barn har på armarna pga att jag är helt slut i kroppen, men det brukar bli bra med lite kvalitetstid med min vän direkt efter att vi har slutat att jobba. Det är så smidigt, mitt jobb ligger inte ens 100 m från simhallen, så det är bara att packa väskan nu på morgonen och sen bege mig dit!
 
Ha en fin onsdag nu! Be kind to one other.
 
Tänk vad en vecka med plusgrader kan göra. Från att gå från megamycket snö till nästan barmark!
Nog för att jag gillar snö och allt det där, men jag är faktiskt ganska så glad över att det går att gå normalt igen på promenader utan att man ska behöva trippa fram och vara rädd för att ramla!
Vet ni vad? Jag tog mig till gymmet idag. DET har nog inte hänt på över 1 månad tror jag? Jag har varit halvkrasslig i snart 3 veckor och har inte gjort något annat än ridningen och mina promenader till och från jobbet. Men idag tog jag mig dit! Jag har känt så länge nu att min kropp behöver stärkass upp och att träningen har behövt vara sekundärt ett tag, men det är ju ändå liiiite lättare att hålla hjärnan på rakt spår om jag får in lite endorfiner igen. Jag gillar att känna mig stark och har absolut inga som helst problem med att ställa mig längst fram vid dom fria vikterna där det oftast bara är killar som står. Jag har lika stor rätt att köra min grej där, jag inbillar mig att det ändå är lite härligt att se att jag, som tjej, också vill bygga muskler. 2019 ska jag bli stark igen!
Annars då? Helgen har flytit på bra. Jag hade extremt trötta ögon igår på jobbet och orkade inte särskilt mycket, men tur nog så var nästan alla andra på samma humör! Jag är med i en stegräknartävling på jobbet som startar idag så det är lite roligt! Jag gillar att göra såna här grejer ihop, inte bara ha fester, även om det kan vara roligt det med. Det svåra är att jag har ett väldigt stillasittande jobb om man jämför med många andra på mitt jobb, men jag får se till att få in träning på annat håll så länge! Men än så länge vågar jag inte ta ut mig, jag hostar relativt mycket fortfarande och är rädd för att min kropp ska gå och bli sjuk igen om jag inte tar hand om den på rätt sätt. Det är en hårfin balans det där mellan att träna för att smyga igång sig och att se till att inte bli dålig igen! 
Men nu måste jag ta tag i mig själv igen. Fixa matlåda, föna håret och sen bege mig till jobbet! Åh, vad roligt det ska bli haha
 
 
 
Hur härligt är det inte med den här tiden på året när första solstrålarna börjar kika fram och kännas aningens lite sköna? Bara för att lura in en i en falsk säkerhet och BAAM, -15 veckan efter igen och så är vintern igång igen. Jag fick såna sjuka vårkänslor i kroppen igår och jag hittade en ensam liten bänk i exakt solläge som blev perfekt för mig att få lite friskluft. Hur ofta sitter man ensam på en bänk egentligen? Med inget sällskap, ingen musik i öronen och bara lyssnadet på fåglarna som kvittrar. Jag kom på alldeles nyss faktiskt att jag inte är ledig förrän på torsdag så att jag fick till min lediga dag igår med friskluft, fotografering, matlagning och allmänt vila upp mig, det betyder mycket för mig. 
Jag tog med min kamera ut på en liten promenad igår och jag förbi dom här vasstråna. Jag vet inte varför men jag gillar vass! Dom har något mjukt över sig och blir så fina när det blåser i dom ( och om man har tur att solen skiner igenom dom). Jag har hittills aldrig lyckats rikta in min andra kamera rakt in i solen utan att få röda prickar runt solen på bilden, men med den här Canon så gick det fint! Plus att dom faktiskt lyckades få varenda strå att sticka ut och synas. Visst ser det också ut som att jag man ligger ner i ett hav av vass och titta upp mot himlen? 
 
Ha en härlig helg nu kära ni! Vi får se om jag jag blir flitig under veckan här eller inte, det kommer bli intensivt och 5 långa dagar med jobb nu för mig! Ta hand om er och njut av en ledig helg ( om ni inte också jobbar, då får ni lycka till på jobbet!).