27 februari 2019

Ledig mitt i veckan

allmänt

 
 
 
 
Små glimtar av vår! Hur härligt är inte det? Jag hade, oturligt nog, bestämt mig för att storstäda lägenheten och gav mig fan på att bli klar så att jag skulle hinna tvätta och dra mig till gymmet allt innan kl 17.00 så det fanns ingen tid att njuta av solen igår. Men jag blev otroligt nöjd med min dag igår om inte annat! Effektiv som bara tusan och då hann jag ändå med 45 min på gymmet. 30 min på löpbandet och 15 min med coreövningar + stretch. Jag körde ett lite annorlunda intervallpass på bandet som såg ut såhär: 10 min uppvärming ( alltid! ). Sen springer du så fort du orkar i 30 sek, vilar 10 sek x 10 intervaller. Sen gick jag några minuter (2-3 min) och körde ännu fortare i 20 sek, vila 10 x 10 omgångar. Det var en rejäl runda för mig som har haft det lite kravligt med löpningen nu ett tag! Coreövningar kör jag nästan alltid efter att ha sprungit för jag får in musklerna så himla fort efter ett löppass. 
Kvällen gick i tårtkalasets anda. Perfekt efter träning haha Presenter, tårta, en SVINGOD pasta och allmänt familjehäng. En bättre tisdag helt klart! 
 
Idag har jag faktiskt inga planer alls. Jag tänkte nog ta en promenad nu på förmiddagen och det brukar ändå kicka igång hjärnverksamheten någorlunda. Just nu sitter jag med någon timme för lite i sömn ( ska upp tidigt imorgon och vill inte vara allt för utvilad till ikväll...), lite förkylningskänsla i ögon/näsa (som alltid efter ett rejält gympass dagen innan) men med en härlig och ledig dag framför mig! Ska göra iordning lite matlådor för slutet på veckan och in i nästa vecka. Ska försöka mig på att sätta om en blomma som har dragit iväg så himla konstigt att jag tror att den inte kan fortsätta att blomma. Lite pyssel helt enkelt! 
Men först : Promenad.