31 december 2019

Välkommen 2020!

allmänt

 
Vad ska man säga om det här året då? Det har känts ganska så bra faktiskt. Trots många småproblem med hälsan ( typ bihålor, influensan som varit, aaalldeles på tok för lågt järnvärde) så har jag lyckats att lösa det och njuta av året! Det har känts som ett roligt år. 
Men om man ska se tillbaka på några punkter som har känts lite extra roliga i år så har jag några highlights som bör lyftas fram ändå: 
* Ridningen. Nu har jag ändå ridit i 2 år, men det är verkligen det här året som jag känner att jag har UTVECKLATS både i tanken Ridning och at koppla in min kropp till att göra det som hjärnan säger åt den att göra. Min höstnörd-nivå har höjts med 1000 grader haha Jag är evigt tacksam över att få vara en del av hästvärlden igen och alla fina människor som jag har fått lära känna genom ridningen. Förresten! Vi lyckades samla ihop 1300 kr till SORF. Alltså det är kanske inte mycket för världen, men jag är sjukt stolt! Det finns alltid utrustningsbehov till hästarna, eller vad det nu ska gå till. Så, stort stort tack! 
* Fotograferingen. Jag tycker själv att jag har hittat något i fotografin som känns som Jag. Där jag får utlopp av min kreativa sida och får se världen omkring mig från ett lite annat perspektiv. Det ska bli himla roligt att få fortsätta att utvecklas där! 
* Jag höll på att glömma min FLYTT! Jag har ju flyttat. På något vis känns det väldigt naturligt att vara i den här lägenheten och jag har inte lagt många minutrar på att tänka tillbaka på min gamla lägenhet. Den här lägenheten har slukat mycket pengar i år, men jag känner i hela mitt väsen att det är värt varenda krona. Det var den här nytändningen jag behövde det här året! 
 
 
Självklart finns det massor av saker under året som har varit härliga. Gotlandssemestern tänker jag tillbaka på orimligt mycket. En av mina bästa vänner har fått barn ( egentligen runt jul förra året, men jag fick träffa den lilla killen i år). Jag har utvecklats som person. Min träning rullar på igen. Jag har fått inreda min lägenhet. Ja, det har varit en bra år helt enkelt! Förut mätte jag året i antal resor, men det här året har varit ett mellanår där jag och min syster har fått tänka till på vad vi VILL göra, vad magkänslan säger. 
 
 
 
Då lämnar vi alltså ett årtionde bakom oss. 2010-2019 har varit ett par riktigt tunga år, men fyllt av roligheter och utveckling. Det är så sjukt att jag har varit 20 år det här årtiondet! Det känns som en evighet sen. Jag lägger bakom mig många, många, många härliga resor. 10 år av vuxen-utveckling. 
Så ser jag fram emot ett 2020 som på något vis ändå känns lite spännande, vem vet vad som kan hända? Jag har några idéer som jag funderar på för 2020 och framåt. Lite personliga saker som jag behöver fila på. Jag fyller ju också 30 år nästa år. Vuxen-året-deluxe! Vi får se om det firas med buller och bång eller om jag smiter iväg.
 
 
Hejdå 2019, du var ett bra år! Gott nytt år på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress