28 december 2019

Influensa

allmänt

 
 
 
 
 
 
I´m alive! Det har varit 3 väldigt tuffa veckor med influensa ( eller ja, 2 veckor sjukdom, 1 vecka försöka återhämta mig) men nu börjar jag ändå känna mig lite som människa igen. 39 graders feber i 10 dagar tog verkligen hårt på hela mitt väsen! Just nu är jag sjukskriven veckan ut och sen hade jag faktiskt sökt om semester från och med igår till nästa fredag så jag har lång tid på mig att komma tillbaka och få kraft igen. Det har varit en sån sjuk känsla det här med att varje cell i kroppen har varit dålig. Att ens resa sig ur soffan har varit en kraftansträngning följt av jordens hosta vid minsta inandning. Att gå i trapporna upp till min lägenhet har inte varit på tal, så förutom 2 svängar till sjukhuset och sen ta mig iväg till mina föräldrar för att fira jul så har jag varit instängd i min lägenhet. Brutalt tråkigt, men jag har inte orkat något annat heller. 
 
Men nu har det börjat att svänga tillbaka lite igen! Det tar några timmar för mig att komma igång på morgonen, men jag försöker att ta det med ro. Det var ingen liten förkylning jag fick heller!
Så, förutom en rejäl trötthet så har jag kunnat fira jul på bästa möjliga sätt: Hos mina föräldrar. 3 härliga dagar hos dom med allt vad det innebär. God mat, släktfirande, julklappar och en massa julgodis. 
Jag och min syster hade bokat in oss på SPA på Sätrabrunn här för någon månad sen och jag började lite smått komma tillbaka igen så vi tog oss iväg trots allt. Extremt härligt med massage, värme, bad, god mat och läsa lite. Sätrabrunn är verkligen härligt! 
Idag så har jag haft släkten på min mammas sida över hos mig på lite fika. Vi ses så sällan allihopa så det är alltid härligt att få träffas! Jag lyckades få till en light-promenad efteråt och trots en trött kropp så kändes det någorlunda lätt igen. Inte på långa vägar så lätt som det brukar göra, men absolut bättre än för några dagar sen när jag tog mig ut. Det tar tid att återhämta sig från en influensa så jag måste vara snäll mot mig själv. Men det var skönt att få röra på mig lite och framför allt få in friskluft i huvudet, det är extremt viktigt för mig!
 
Hoppas att julen har varit fin och härlig för er också! Tänka sig, nu har vi bara 3 dagar kvar på 2019, jag har en bra magkänsla för nästa år. Det ska bli spännande att se vad som kommer hända!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress