Min helg var en bra helg minst sagt. Över förväntan mycket vin, mycket härlig mat, friskluft, hästgos, storstädning av lägenhet och en massa skratt! 
Jag började hela helgen med ridgängs-middag. Med bubbel, god mat ( alltså kolla in den där kycklingsalladen jag fick!) och en MASSA hästprat! Kan ju inte bli annat än en bra start på helgen. 
Lördagsförmiddagen åkte jag och familjen ut i skogen och njöt av solsken, nysnö och friskluft. Precis vad jag behövde efter 2 intensiva veckor med jobb, och grått väder deluxe. Sen fick jag lov att köra igång med storstädning här hemma för det skulle komma över lite härliga kollegor hem till mig på förfest för årets julmiddag med jobbet! Jag gjorde en liten bål, fick in lite rött i lägenheten och fixade mig själv. Typ en sekund efter att jag blev klar så plingade det på dörren. Sen blev det dans, julmat, vin, en massa sing-a-long och skratt hela kvällen och in på natten! Något seg på söndagsmorgonen men bara av för lite sömn, jag vet typ min alkoholgräns och jag skulle ha ridlektion på söndagen och ville vara någorlunda pigg för det. Inte bakfull i alla fall haha
Och vilken ridlektion det blev också! Jag kan fortfarande blunda och komma ihåg känslan uppe på den lilla nordsvensken! Vi utvecklas fint ihop just nu och jag får ett bra självförtroende på honom. Det var exakt en sån avslutning på en fantastisk helg som jag ville ha! Plus, att få lägga näsan strax bakom hästens öron och snusa lite där, det är en bra kur för vilken trött människa som helst. 
 
Idag verkar jag få vara ledig och jag har någon slags plan på träning nu på förmiddagen (jag vaknade upp i söndags med en lätt nackspärr, förmodligen efter all dans haha) och ska väl fokusera på lite kondition och typ axlar av något slag? Sen ska julgranen upp från källaren, det är så kort tid som den är uppe och jag vill ha lite julmys här hemma! Jag tog in lite grankvistar och la som en löpare på mitt matrumsbord, men julgranen behöver få komma in.
 
Kul förresten att ni är några stycken som har hängt på i min lilla julklapp till SORF! Jag blir så tacksam över att det finns så fina människor där ute. Det ska bli hemskt kul att se hur mycket vi kan samla ihop! Tack så jätte jätte mycket ❤
Ewa Eklund

Vad fint du har det♥️

Svar: Tack så mycket Ewa <3
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress