6 december 2019

Fredagsmys

allmänt

 
 
Den här veckan har gått som i ett hujj tycker jag! Jag har haft turen att ha 3 lediga dagar den här veckan och jag har verkligen njutit av det. Tisdag-onsdag och så idag, det är lyx för mig det! 
Jag har någon slags träning inplanerat i mitt schema idag och jag funderar på att mys-springa lite på löpbandet ( beroende på om mina benhinnor strejkar eller ej, jag körde snabba intervaller i onsdags) för att bli lite varm i kroppen. Ikväll kommer 3 av mina finaste tjejkompisar över på lite julmys och IDOL-final ( visst är det final, jag har inte sett ett program sen flera år tillbaka haha). Jag börjar inte jobbet förrän efter lunch imorgon så det ska bli himla härligt med en tjejkväll! Då får jag också lite helgkänsla trots jobb. Sen på söndag har jag turen att preciiiiis hinna med till ridlektionen efter en heldag med jobb och ryktet säger mig att det kan bli lite hoppning. Jag har inte hoppat ett hinder på MÅNADER haha Men jag har lovat mig själv att försöka övervinna mina små hopp-demoner och tvinga mig själv till att börja tro på att jag klarar det. Jag är en kaos-och-panik-tjej och tänker alltid på allt som kan hända i situationer, istället för att tänka att det borde gå bra. Det är något jag jobbar på, det är ju bara mig själv som det går ut över haha
Hur har veckan varit annars då? Väldigt bra måste jag väl säga. Jag har julpyntat, tränat 2 pass (soon to be 3 pass), gått på bio med en vän ( Last Christmas, hur bra som helst!), jobbat, fått friskluft och bara tagit det lugnt och skönt emellanåt. Det har förresten ramlat in lite pengar under veckan till min lilla "pay-it-forward"-julklapp till min ridskola och ingen är gladare än jag! Hur häftigt är det inte att kunna få stödja en verksamhet som gör så mycket fint för en liten stad som Sala? 
Om ni känner er lite extra givmilda så här inpå julen så får ni gärna hänga på och skänka pengar till välgörenhet : Swish 0704082312 (Camilla Norman). Varje krona kommer verkligen till nytta i ett stall!
 
Ha en härlig helg nu, ta hand om er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress