Jag vill göra skillnad. Använda sociala medier till någonting gott.
Förra året igenom hela december så samlade vi in pengar till WWF:s Räddahaven och jag blev så stolt över att det fanns fler som ville hjälpa till, göra skillnad.
I år har jag klurat länge på vad som känns närmast mitt hjärta och jag kommer hela tiden fram till samma tanke: Ridskolan SORF. En förening som alltid har betytt oerhört mycket för mig, genom alla steg i livet. En förening som utbildar i stallsäkerhet, kamratanda, hästarnas säkerhet, glädje och så mycket mycket mer. Jag kommer alltid på mig själv att det som händer uppe på hästryggen väldigt ofta speglas i hur jag är som person, vad mina styrkor och svagheter är. Att få utvecklas, inte bara som ryttare utan som individ, är något av det häftigaste man kan få vara med om!
Salaortens Ryttarförening förtjänar att få Årets Julklapp tycker jag. En, i många ögon, sport som inte riktigt prioriteras. En "tjejsport" skulle nog vissa säga. Att ha hängt i stallet, och med hästarna, har hjälpt mig att bli den människa som jag är idag. Det är häftigt att få kontakt med ett sånt stort och maffigt djur som hästen är, det ger så mycket för ens självförtroende att kunna hantera ett djur i den här storleken!
Jag vet att vi kan samla in några kronor till den här föreningen. Att december inte bara behöver handla om köphysteri, dyra julklappar och stress. Nu tar vi i från tårna tycker jag och visar alla där ute att hästsporten är värd att nämnas och firas!
 
Jag tänker att vi litar på varandra här. Att ni inte utnyttjar det faktum att mitt nummer kommer att finnas här, och att ni litar på att pengarna faktiskt kommer dit dom ska. Jag har Swishnummer till SORF, men tänker att jag på något vis ändå vill veta hur mycket vi kommer upp i nu under december, så jag lovar och svär att pengarna ni swishar till mig kommer att gå direkt till föreningen SORF! 
Jag har inte lyckats att komma på hur man kan lösa hur man kan skicka pengar direkt till ett bankkonto som privatperson och dom flesta har ju ändå Swish så det känns enkelt och smidigt ändå. Jag kommer att starta upp ett konto där alla swishade pengar kommer in och i slutet på månaden kommer Salaortens Ryttarförening att få en liten julklapp från oss alla som tycker att hästsporten är fantastisk! Kom igen, nu kör vi!
 
Swish: 0704082312 ( Camilla Norman )
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress