14 augusti 2019

Strömsholms slott

allmänt

 
 
 
 
 
-"Jag vill se ett slott i sommar!!" Sagt och gjort. Gysinge Herrgård förra veckan och igår Strömsholms Slott. Inget tokigt litet slott heller! Jag är annars van vid att vara här när det är smällfullt med folk och hästar ( Strömsholmsdagarna runt nationaldagen) så det var lite skumt att skrota runt där så gott som ensam och kika på imgivningarna. Jag blev grymt sugen på att hoppa upp på en häst och rida runt på ägorna. Till och med testa några av hindrena! Det är på min bucketlist: Att få rida på området där. Kommer bli svårt med tanke på att jag har inga planer på att utbilda mig inom hästsporten haha
En mysig dag igår helt klart. Åsby Hem och Trädgård var inte så tokigt ( läs: skulle kunna ha allting där inne ), fikat var extremt gott, jag kom hem med 3 nya blommor + 2 krukor från Ernst och så avslutade vi med att strosa i Strömsholm. Det här med semester är spännande, det behövs inte så mycket för att göra mig helt slut. Total avkoppling verkligen! 
 
Men idag (från och med 9.00) så måste jag hålla mig hemma för att vänta på en DHL-leverans! Mina 4 nya köksstolar kommer någonstans mellan 9-13 så efter det kan jag ta tillbaka mitt liv lite. Men det ska bli hemskt roligt att få hem mina stolar! Skönt att slippa åka in till Västerås en gång till också och faktiskt få det här hemlevererat.
 
Ha en härlig dag på er, hoppas att ni mår bra! 
Angelica Wåhlin

Ser så vackert ut!

Svar: Kan verkligen rekommendera att åka dit om du är i närheten! 😃
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress