Det finns knappt några ord för hur glad jag blev igår när solen kikade fram när jag drog upp persiennerna i mitt sovrum. Jag menar, SOL! Jag och syrran pratade igenom semestern lite igår under vår kvällspromenad och känner oss väldigt nöjda ändå. Det har varit lugnt och skönt, lite utflykter, Gotland ( höjdpunkten helt klart! ) och vi är utvilade både två. Det har varit himla skönt också att hinna med att fixa i min lägenhet med möbler, lite målning och sånt där och jag har njutit enormt mycket av att ha balkongen dom där dagarna när solen kikar fram 30 min här och 30 min där. 
Självklart känns det lite tråkigt att det bara är 4 dagar kvar på semestern, men jag tror att det kan vara lite härligt med rutiner igen och väcka igång hjärnan lite. Slita mig från böckernas värld och faktiskt komma igång igen! Det har varit himla skönt också att promenera en hel del, springa lite, fastna framför Netflix på kvällen med lite godis och bara allmänt ha semesterkänsla.
Hösten kommer bli fullt fokus på jobb för min del. Vi har ingen resa inplanerad (kanske nyårsresa, men det är mer av en idé än vad det är hugget i sten) och fokus blir på att försöka tjäna tillbaka lite av de pengar som har försvunnit ut i möbler och inredning den senaste 2-månadersperioden sen jag flyttade till min lägenhet. Jag vill också försöka få in rutiner mer i mitt liv för jag mår så himla bra av det. Min träning blir av och jag känner att den snart sätter sig som den rutin jag vill åt ( 2-3 pass/v utöver ridningen + promenader) men jag vill få en sömnrutin som fungerar ( det kan vara svårt med mitt jobb, men jag ska försöka ) och hjälpa min kropp att må så bra som den bara kan. Hösten är alltid en nystart, det är lite som nyårsafton för mig! 
 
Den här helgen blir firande av min kära mor som fyller år, ridning, fix inför ny arbetsvecka som börjar på tisdag nästa vecka och bara njuta av dom här dagarna. Jag hade velat fotografera lite nu när jag ändå har tid, men det ser bra regnigt ut just nu haha
 
Ha en fantastisk helg nu!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress