Så var vi igång igen! Jag har lyxen att hinna med 2 lektioner på min semester så istället för att ha varannan vecka så får jag hänga i stallet den här söndagen också, vilken himla bra vecka! 
Det var så jäkla mysigt att få vara i stallet igen och prata med mina ridkompisar och gosa med den här söta hästen lite. Det finns så mycket fint i den här lilla fabrorn och jag blir mer och mer medveten om hur pass BRA han faktiskt går att rida, jag sitter som gjuten i sadeln på honom! Plus att det är något med honom, han är så gos-vänlig.
Annars då? Det är pissväder och sista veckan på semestern och all min Gotlandsfärg har runnit av mig haha Nej men så illa är det inte, det är ändå härligt att vara ledig! Den här sista veckan får helt enkelt bli en utflyktsvecka. Jag hade en hemmadag igår och läste ut min 3:e bok och hängde ute på balkongen mellan alla åskskurar och muller, men idag känner jag mig redo att åka på utflykt igen! 
Jag fick i mig någonting dåligt i söndags så min stackars kropp ville inte sammarbeta med mig direkt, men nu börjar livet återvända och jag vill inte tillbringa en heldag till inomhus! 
Så bilen styrs mot Åsby Hem och Trädgård direkt efter lunch. Det ska tydligen vara väldigt mycket inredning och blommor där så det kan ju inte bli annat än bra!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress