23 augusti 2019

Nattduksbord

allmänt

 
 
 
 
Jag tyckte att det var himla svårt att hitta snygga nattduksbord nu när jag flyttade och faktiskt fick ett sovrum. Antingen är det pissdyrt eller så är dom bara... tråkiga haha Så jag fick en idé om äppellådor att ställa på varandra och det blev 3 hyllor av det också så där har jag nu lite blommor
( säg Hej till min nya ormbunke som gör sig hur bra som helst högst upp!) och ett litet litet bibliotek i en av lådorna. Mitt sovrum ska vara mysigt, varmt, materialkrockar åt höger och vänster och jag börjar väl känna att jag kan släppa det snart. Det finns lite saker att få undan ( typ som en utskriftmaskin som är trasig men som jag inte vet var jag ska slänga) och så vill jag ha upp lite tavlor och annat pyssel, men i övrigt känns det snart klart! 
 
Hej fredag förresten, du är verkligen välkommen! Jag börjar inte jobba förrän om 2,5 timme så jag har lite tid här hemma att slå ihjäl. Tänkte ut och hämta ett paket men det regnar och jag är inte så sugen på att ta mig ut en extra gång om jag ska vara ärlig. Första veckan avklarad på jobbet efter semestern och hittills har det känts smärtfritt haha Nej men faktiskt så är det i alla fall härligt att få träffa mina fina kollegor igen! 
Nej nu orkar jag inte sitta vid datorn längre + att jag är oväntat trött i ryggmusklerna så jag ska lägga mig på min foamroller och se om det finns någon låsning, det känns nästan som det. 
Hoppas att ni får en fin helg, ta hand om er! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress