En kväll på Gotland så spratt det i våra ben ( det är trevligt att ligga och sola, men ibland måste kroppen komma igång lite) så vi tog oss uppför ett litet berg och hamnade i den här otroligt vackra delen av skogen. Solen strilade emellan alla träd och kvistar och ALLT var täckt med murgröna. Så himla vackert! Om ni är på Gotland någon gång, kila uppför Galgberget, det är verkligen en härlig del av den fin ön. 
Annars då? Det var en produktiv dag igår för mig. Jag och pappa åkte och hämtade mitt nya URSNYGGA bord från Lilla Möblemanget i Västerås och sen gjorde vi stan. Nu har jag bara problemet med att jag inte hittar stolar till mitt nya bord. Det är antingen helt fel stil eller snordyrt. Jag har hittat en stol som jag gillar men den kostar 1000kr/st och det känns minst sagt jobbigt haha
På kvällen fick jag kli i mina skapar-fingrar ( jag skyller på Sommar med Ernst, jag vill bara skapa saker när jag ser det programmet!) så jag målade om en klädhängare som jag har tröttnat på men som jag inte har velat skänka bort/sälja. 
En lite rolig grej som jag verkligen fnissade åt: Min syster och jag satt och pratade om mina möbler och inredningsstil som jag försöker mig på då hon klämmer ut sig: " Din stil är lite manlig och mörk".
Jag kan inte annat än hålla med haha Jag vill åt olika texturer, jag gillar mörka färger och tänker utanför den annars så vanliga "skandinaviskt-vita-stilen"-boxen (som för övrigt är väldigt fin, den känns bara inte Jag) . Jag vill få in trä, sammet ( lite tjej är jag ändå), läder och metaller. Tänk er Kokpunkten/ Steam Hotel i Västerås. Jag har haft långt bak i bakhuvudet att det finns drag av en singelkilles mörka singellägenhet hos mig, blandat med lite romantiskt. 
Men nu ska jag ta mig ut och gå lite och svänga förbi några ställen som kanske kan sälja läder. Jag behöver ett läderband på 70 cm för att göra klart min klädhängare! Plus att det ska tydligen regna typ hela veckan sen så det vore ju lite härligt om jag har varit ute någonting den här veckan. 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress