26 augusti 2019

Måndag

allmänt

 
 
Efter ungefär varje gång som jag har fått vara i stallet så får jag känslan av "- Jag vill också arbeta här!". Tänk att få ta ut sig kroppsligt hela tiden, gosa med alla hästarna, fodra, vara i stallmiljö, kanske till och med rida någon gång och inte vara stressad mer eller mindre alla dagar man är på jobbet. Stress är ju verkligen inte farligt lite här och där, men jag är rädd för hur min kropp ska reagera om 5-10 år framåt. Det är verkligen SÅ viktigt för mig att jag hittar saker som gör att min stressnivå sjunker och inte blir riktigt lika svängande som den kan ha varit förut. Ridningen är verkligen en sån grej. Den har allt som jag behöver! 
Hur har helgen annars varit? Lugn och skön. Mycket friskluft och sol. Solros-utflykt med min syster och en gemensam vän, hänga med mamma ( som var gräsänka i helgen) på lördagen, förmiddagen igår lekte jag med två små tjejer här på gården där jag bor ( barn har bra mycket energi haha) och sen ridningen på eftermiddagen! Jag kikade på Magic Mike igår kväll och förstod ärligt talat inte alls hypen för den om jag ska vara ärlig. Kanske var för att jag var helt klapptrött, men jag fattade inte filmen alls! Den var väl helt OK, men ingenting som jag kommer att kolla om på.
 
Men nu är det en ny vecka och nya tag. Jag har två kompisdejter inbokade och den första halvan av veckan känns bra, men sen blir det några intensiva dygn på slutet! Hoppas att er helg har varit härlig? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress