Detta är vad jag har pysslat med sen sist: Göra mitt älskade lilla hem till något jag vill komma hem till! Hallen har börjat få form med hjälp av en rund spegel och en hylla som jag tog med mig från min lilla etta och nu börjar det kännas lite hemtrevligt där också, så det är inte så tokigt ändå. Plus att det känns grymt skönt att ha en spegel innan man ska lämna hemmet, tänk vad tokig man kan se ut utan att checka det man har satt på sig!
Men sen har det varit fokus på sovrummet som vanligt. Två nya bordslampor som jag hittade i Västerås igår ( spontanare med syrran ) och jag tycker att dom passar in hur bra som helst där i mitt sovrum. Min stora, fyrkantiga spegel har jag haft lite svårt att veta vad jag ska göra av men vi vände på den och satte upp den i sovrummet och det blev ju inte så tokigt tycker jag! Skönt att slippa ha den på golvet om inte annat. 
Sen fyndade jag 4 st kuddar på Rusta igår också. Jag har inte tyckt att mina utomhuskuddar som hängde med min balkongsoffa var så himla härliga så jag bytte ut dom mot dom här istället! 
Det är fasen bra att komma igång och jobba igen snart så att jag kan få in lite pengar igen. Jag köpte 4 st köksstolar igår också och nu känner jag mig minst sagt fattig. Fy fan vad dyrt det är med köksstolar om man vill ha någonting annat än vanliga trästolar från IKEA! 
 
Men nu, efter lite målning i köket, så tänker jag ta lördagkväll. Öppna lite rödvin, äta lite chips och kolla på någon bra film på Netflix. Har ni något tips där så hojta till! ( Ja, min tv har jag fått igång nu efter mycket om och men, men nu känns det bra skönt att kunna lägga det bakom mig ett tag haha)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress