9 augusti 2019

Ingbo källor

allmänt

 
 
 
 
 
När det ändå är lite halvtaskigt väder så känns det som att utflykter får en helt annan prio på min lista. Här i onsdags så åkte vi till Ingbo källor ( när vi ändå var i närheten) och OJ vad fint det är! 
Nu råkade vi ha ett rejält regnväder när vi kom dit, vilket ändå kanske var det bästa med tanke på hur mycket myggor som bet upp mig sen haha Jag kom in i ett foto-mood och totalignorerade det faktum att jag egentligen kände x antal myggor suga på mina anklar, vilket jag sen fick sota för då jag reagerar relativt på just myggor och knott. Men vad gör man inte för the art of photography! 
 
Men idag är det fredag och jag försöker i hela min själ att inte få panik över hur fort dagarna faktiskt går. Det är faktiskt 11 dagar kvar för mig och det är ju HUR mycket som helst när jag tänker efter!
Jag tränade ett riktigt bra pass på gymmet igår och behövde lite extra sömn idag så jag tog liiite sovmorgon och ska alldeles strax åka och handla mat och säga hej till mina kära kollegor. Det är väl egentligen det sista jag vill göra under min semester, men eftersom jag vill ha min mat från där jag jobbar så får jag ta tjuren vid hornen och bara göra det. Jag håller på och målar en stor hylla hos mig också som används som kryddhylla ( kan väl vara lite drygt 1 m hög?) så det ska jag fixa idag också om inget roligare händer. Jag känner verkligen hur rastlös jag blir i kroppen av att sitta hemma när det är trist väder. Det är tur att det finns lite projekt att göra här hemma!
 
Men nu måste jag komma igång mig lite. Fredag, välkommen hit!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress