Jag försöker att se det fina i mycket omkring mig. Arbetar man aktivt på det så tror jag till slut att det kommer per automatik. I en värld där det ändå händer en hel del tråkiga saker så vill jag, för min egen skull, se det fina också. Som den här blommiga stigen som vi först bara gick förbi utan att tänka på den: Blommor överallt och ett ljuvligt ljus. För att inte förstöra något så stoppade jag ner kameran lite på måfå på stigen och det blev ju inte så tokigt ändå måste jag säga! 
 
Jag är nyss hemkommen från en morgonpromenad på 40 min, mer orkar jag aldrig innan frukost. Men det känns himla härligt att ha fått igång kroppen lite och aptiten är det verkligen ingen fel på efteråt, jag blir megahungrig när kroppen sätts igång! Alldeles här om någon timme så ska jag + min familj åka och kika på Gysinge Herrgård och strosa runt lite. Sen jag var liten så har vi alltid kikat på slott när vi har varit på semester ( oftast nere vid Skåne eller på våra öar Gotland/Öland, det är rena slott-meckat) men i år kör vi hemmaplan på den fronten. En perfekt aktivitet när det ändå är lite halvdåligt väder! 
 
Förresten, måste jag tipsa om en låt som jag hittade igår som är väldigt otippat mig:
Both sides now - Joni Mitchell
Rebecca Adnell

Det är nog inte alls en dum idé att försöka se lite mer fint runt omkring sig. Superfina bilder!

Svar: Tror också att det kan vara en bra idé! Inget dåligt kan ju komma av det iaf 😃 Tack gulliga du, vad snällt sagt av dig!
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress