Så var man hemma igen efter nästan precis 2 veckor utanför min lägenhet! Det var inte så tokigt att få slänga mig ner i min stora och sköna säng och sen vakna upp i min relativt nya lägga.
Vad har hänt sen sist då? Lejonkungen var otroligt vackert gjord så om ni inte har sett den: Do it! 
I torsdags, på förmiddagen, så åkte jag, min syster och två av våra ex-grannar/vänner ( vi har vuxit upp tillsammans och alla råkade vara hemma på samma gata) åkte iväg och spelade golf på en jättefin golfbana några minuter ifrån stan. Aaalltså vad roligt det var! Jag har aldrig spelat vanlig golf förut och jag måste säga det men jag tror att jag kan bli duktig på det där! Jag fick iväg några bra slag, fick iväg en boll över en av dom små sjöarna och gjorde väl inga större missar som att skjuta iväg bollar, gräva hål i marken om jag skulle missa och inga skador skedde. Jag har också oväntad träningsvärk i hela underarmarna haha Kvällen spenderades med ett gäng vänner och vi grillade, fikade och pratade om allt möjligt! En sommardag helt enkelt. 
Sen kom mina föräldrar hem från deras Norge-roadtrip så fredag/lördag har vi bara pratat om vad vi alla har sett och gjort och sen tog jag mig hem till lägenheten för att fixa i ordning lite och göra mig hyffsat tjusig inför middag med vänner. Den klassiska hamburgaren ( finns det hamburgare på menyn så behöver jag inte ens fundera haha) och mojitos. Det var pinsamt länge sen som vi 3 umgicks så det fanns en heeeeel del att prata om! Sen avslutade jag serien Lucifer och utan att spila något så hoppas jag och tror att det måste bli en säsong till. Det bara MÅSTE bli det för jag fattade inte att det var slut när det väl tog slut. Det känns så himla tomt och jag saknar att titta på honom haha
 
Men nu är jag hälften in i min semester och det känns otroligt lyxigt att få ha 2 veckor till att njuta av! Jag ska alldeles strax pallra mig iväg till gymmet och träna lite ( det har blivit mycket transportträning/utomhusträning på senaste tiden men nu är jag taggad på ett rejält svett-pass) och sen har jag ingenting för mig förrän imorgon bitti då jag och min kära pappa ska åka och hämta mitt nya köksbord! SOM jag har längtat, det är runt 8 veckor sen som jag beställde det och nu är det äntligen klart! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress