19 augusti 2019

Folhammar- Gotland

allmänt

 
 
 
 
 
 
God morgon god morgon och hej sista dagen på semestern! Jag hade den otroligt härliga lyxen att se att jag hade ledig måndag direkt efter sommarsemestern så jag förlängde den liiiite till. Inte så tokigt heller! Det ska bli ganska så skönt faktiskt att komma tillbaka till rutiner igen och få njuta av dom där 2-3 dagarnas ledighet när dom råkar komma. Jag är hur som helst väldigt nöjd över min semester som jag har haft i år och är lugn i kropp och knopp och redo för hösten ( ja, det kan ju bli fina sommardagar fortfarande, jag är inte riktigt klar ännu med att bada känner jag! ).
Här har ni lite bilder från vår första dag ute på Gotland. Vi åkte till rauk-området Folhammar på östkusten. Köpte med oss picknick, hittade ett fint ställe som var en bit bort från alla barnfamiljer och kunde njuta av vår allra första dag på semestern. Åh vad jag är glad över att vi fick vår vecka på Gotland! En vecka med sol, lite bad, upptäcka någonting nytt, kvalitetstid med min syster, campingliv ( yeay, det har inte hänt sen typ 2011!) och läsa en massa böcker. 
Den här sommarsemestern kommer inte direkt att gå till historien som den göttigaste och varmaste och jag kan få liiite stress i hjärnan av att veta att vi i princip fick 2 veckor av sol och bad det här året. Jag tänker hoppas på en fin och härlig höst, det kan vara minst lika bra för själen! 
 
Men nu är det sista dagen som gäller och jag har tvättstugan inbokad hela förmiddagen och sen har jag lite pyssel hemma att ta tag i så som måla klart min kryddhylla ( den var bajsbrun och jag vill ha den vit så det krävs några lager ) och några lister som är lite av ett fuskbygge haha Ändarna på listerna är sågade mitt itu och är alltså träfärgade, så det ska fixas. 
Hejdå sommarsemestern 2019, det var roligt att ha dig här!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress