Det borde vara olagligt att vara så här trött. Det är inte många saker jag önskar mig i livet men att bli en sån där "hoppa-upp-pigg-som-en-lärka" på morgonen är en sån grej som jag tycker vore härligt att vara haha Jag menar, nu är ju klockan inte ens tidigt om jag jämför med när jag kommer gå upp imorgon. Men det är något i min kropp som spökar och jag vet inte vad det är, men jag blöder näsblod i princip varje dag och har gjort i en vecka nu, så jag börjar trötta lite. Jag är rädd att jag har förstört mina slemhinnor i näsan efter kortisonspray sen i mars.
Men men. Jag har en lugn och skön dag igår och känner mig relativt redo för helgen! Jag förstår själv att det är dags att sätta igång och jobba lite, det har varit bra lyxigt den här veckan med både fint väder, kompishäng, lediga dagar och förmodligen årets sista dopp i Hillingen. Det blev ju sommar här i veckan igen så vi passade på att åka och bada lite. Så himla härligt! Det är någonting väldigt fint med att få bada i den här sjön. Med alla träd omkring, mitt ute i ingenstans och vi hade turen att få vara relativt för oss själva. Det har helt klart varit en bättre vecka tycker jag! 
 
Men nu måste jag faktiskt ta tag i det här med att bli lite piggare. Det är pinsamt hur seg jag känner mig just nu! Jag ska bara hasta i mig lite frukost och sen ta en liten omväg till jobbet för att få i mig lite friskluft i hjärnan. Det fungerar ungefär som kaffe för mig, friskluft är bra skit det!