26 april 2019

Vänner

allmänt

 
 
 
 
God morgon och hej kära fredag! 
1) Hur dum får man bli när man tackar Ja till kaffe klockan 21.30? 
2) Hur OTROLIGT mysigt kan man ha det när det vankas middag med jobbgänget? 
Jag var på en avtackningsmiddag för en av mina otroligt fina kollegor så vi var ett stort gäng ( nästan 30 pers!) som samlades och åt middag ihop. Det blev skratt, tårar, mat och härlig sammanhållning. Vi är en stor ICA-familj på den avdelning som jag jobbar på och jag blir mer och mer tacksam över att ha såna stora och fina personligheter omkring mig dagligen. 
Trots en hyffsat tidig hemgång så var det inte lätt att somna minsann. Drick inte kaffe efter kl 21! Men det är värt det att vara lite seg idag + att jag är ledig hela dagen så det gör ingenting att man är lite tröttare. 
Jag ska alldeles strax ta mig ut och gå lite. Sätta på en podd och njuta av solen som kikar fram. Träningspodden kommer ut varje fredag och det är perfekt att lyssna på under en promenad! Sen ikväll har jag en till middag inplanerad. Den här gången med mitt underbara ridgäng. Det är så roligt med det gänget, vi är så olika till personligheterna och åldrar men vi enas runt hästar och vår kärlek till ridningen. Ibland, när jag har haft för många dagar ensam och tror att jag är ensammast i hela världen, måste jag komma ihåg vilka underbara människor jag har omkring mig. Det är häftigt att i vuxen ålder få nya vänner tycker jag, det händer inte så ofta! När man var liten och gick i skolan så blev man ihopföst till en klass och det var där man fick göra sig en plats, på gott och ont. Men att som vuxen hitta nya vänner är inte helt enkelt! Hur ofta gör man saker där man aktivt träffar nya människor? Hur ofta ger man sig in i en ny sport? Oftast känns det som att man har sina vänner sen x antal år tillbaka och man hamrar på med det jobb man har. Vänner är livet, vad vore man utom dom? 
 
Ha en trevlig fredag nu och ta hand om er! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress