11 april 2019

Torsdag

allmänt

 
 
 
God morgon/förmiddag/vad-det-nu-är! Jag vaknade upp, med noll huvudvärk, och kände mig som en ny människa igen. Jag hatar dagar när huvudvärken sitter som en smäck runt hela skallen och vägrar ge med sig. Det blir så sjukt ineffektivt! Det är tur att såna där dagar är väldigt sällan för mig och att det var på en ledig dag känns ändå helt OK. 
Jag hade hur som helst en väldigt stillasittande dag igår förutom en liten svänga på stan för att hämta ut ett paket, köpa ett usb-minne och hittade en SJUKT bra cc-cream från IT Cosmetics. Det var i princip min dag haha Jag har fått möjligheten till en rolig sak så jag behövde ett usb
( helt galet att jag har gått igenom hela skolan och 10 år av vuxenliv utan att äga ett usb!) och det är väl det som jag har suttit och pysslat med nu under morgonen. Jag ska alldeles strax ta och få i mig något och sen bege mig till jobbet för kvällspass. Nu har jag ändå haft 1,5 dag ledigt och känner att det är dags att göra något vettigt! Jag får fortsätta ikväll istället med det som jag har gjort idag.
 
Hoppas att ni mår bra idag!
Angelica Wåhlin

Så skönt att slippa huvudvärken!

Svar: Ja verkligen, jag tror att det satt fast något i axlarna, det brukar kunna bli så ibland haha
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress