28 april 2019

Som en målning

allmänt

 
 
 
God morgon! Hur vackert är det inte på dom här bilderna? Det var tok-rosa strax efter solnedgången i fredags och ett perfekt avslut på en OTROLIGT mysig kväll med ridtjejerna. Ni vet när en grupp människor som är olika till livsstil, åldrar och när man får reda på nya saker som man inte visste om? Det är något härligt med det. Sen att maten var tiptop som vanligt
( hamburgare + pommes + en passionfrukt-mojito!) gjorde inte saken sämre. Jag har haft en vecka med mindre matsug än vanligt så det tar emot lite att äta så som jag brukar äta, men jag tar det med ro, det är förmodligen min kropps sätt att visa att den är uppe i varv. 
Vi bokade resa nu i söndags förra veckan och jag blev förmodligen nervös över det. Jag gör inte förändringar så himla bra haha Vi har pratat om resor som : Tågluffa i Schweiz/ Övre Italien. Vi har pratat om att åka tåg i Storbrittanien. Vi har pratat om Cinque Terre. Både jag och min syster är inga större äventyrare och vi båda två har känt att vi inte har gått igång på någon idé till fullo eller ens orkat med tanken att flacka runt. Plus att det är svindyrt i Europa under prime time augusti, extremt varmt också och väldigt mycket turister. Så vad har vi bokat då? JO! Gotland! En vecka ute på fina Gotland. Jag har inte varit där sen jag var 10 år så jag kommer faktiskt inte ihåg så jättemycket ( förutom campingen vi bodde på och att jag fick rida på en ursöt häst haha) så det ska bli mysigt att få upptäcka lite i vuxen ålder. Vi har hyrt en stuga på en campingplats strax utanför Visby och vi har hört att den hör solnedgångsutsikt från terassen. Oj oj oj, där kommer jag att hänga mycket! Vi kör 1:a veckan på semestern där och kan sen komma hem och ha 3 långa och härliga veckor att dega. Det känns lite konstigt att inte åka till Ystad i år igen, men nu har vi varit där 3 år i rad så det var lite dags att se något "nytt". 
Har ni börjat klura på sommarsemestern ännu? Har ni några planer? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress