17 april 2019

Solnedgång

allmänt

 
 
 
 
För att komma ner i varv efter en intensiv dag så var det givet att ta en liten promenad tillsammans med min kamera. Det var på snudden att jag missade solnedgången men det är tur att jag bor väldigt nära parken och vattnet som är här! Det blev ett perfekt sätt att få lite friskluft ( 1 hel timme! ), vara kreativ, få igång hjärnan på något roligt och få kroppen i rörelse. 
Det är en perfekt liten blandning för mig när jag behöver koppla av och koppla ner efter stress! Det bästa vore ju att åka till stallet, men man kan inte få allt haha 
Jag måste få i mig frukost nu, jag är så himla seg i min hjärna på morgonen! Just nu längtar jag tillbaka till Menorca, den frukosten och den utsikten som var från vår lilla lägenhet ner till frukostsalen. Den känns helt klart lite roligare än Sporten på tv, följt av ett rejält 10-19.30-pass på jobbet. Det ska dessutom bli typ 15 grader och strålande solsken idag och jag missar heeeeela dagen. Kan det inte bara bli fredag någon gång så jag får vara ledig i några dagar? 
 
Ha en fin dag idag kära ni, hoppas att ni mår bra?
Sarah

Så mysigt att se på solnedgången vid vattnet :)

Svar: Ja verkligen! Det är något väldigt lugnade med att göra det 😀trevlig påsk på dig Sarah!
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress