Äntligen fredag! Ä n t l i g e n, som jag har väntat! Det känns som sju svåra år sen jag hade ledig helg sist och jag kommer ärligt talat knappt ens ihåg vad jag gjorde då, två veckor kan verkligen kännas så himla långa ibland. Men nu är vi här igen och jag är mer än redo! 
Jag har några timmar att strosa runt här hemma och pyssla lite med sånt jag inte har haft ork/tid för under veckan och sen är det kvällsjobb som gäller innan jag kan få stämpla ut och få helg. Det blir inte ens en rejäl och härlig sovmorgon för mig imorgon då syrran behöver lite balkonggrejer ( typ golv, möbler och sånt) så hela familjen Norman ska till Västerås och kolla vad som finns. Det har blivit många såna härliga turer sen hon flyttade till en större lägenhet!
 
Apropå absolut ingenting annat. Jag drömde att jag var höggravid och skulle in på förlossningen... En större skräck får ni leta efter! 1) Att inse att jag inte hade någon pappa till barnet. 2) Att jag skulle föda alldeles själv! 3) Att dom skickade hem mig för att jag var långsam på att krysta. 4) Att jag ens var super-mega-gravid helt plötsligt. Det är mycket barn och mycket gravid-snack runt omkring mitt liv just nu så jag antar att min hjärna går och funderar på sånt utan att jag själv är medveten om det haha
 
Glad fredag på er alla, hoppas att ni mår bra där ute!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress