Snälla helgen, kan du inte komma nu?? Jag sov som en stock i natt efter några väldigt intensiva dagar och körde ett bra pass med 30 min intervaller + 30 min övningar allmänt för att väcka musklerna i kroppen lite. Eftersom jag inte tränar specifika muskelgrupper längre då jag just nu är tränandes 2/vecka så får jag klämma och känna lite när jag väl kör. Svettigt som tusan och jag fick ett litet energipåslag en stund! Tills nu ungefär och jag känner att ögonlocken hänger som tusan ( men lugn bara lugn, kaffebryggaren är igång igen!).
Vad har hänt sen sist då? Tisdagen var ett mindre helvete ( jobb och sånt) så jag rymde faktiskt till stallet och mockade och gosade med hästarna lite. Kanske inget som man vanligtvis brukar göra, men jag behövde få fokusera på något mysigt. Igår blev lång, väldigt lång.
10.00-21.30. Det är sånt som händer och jag ställer upp när det behövs. Men jag kröp ner som en liten bebis i soffan, åt lite godisnappar ( mitt absoluta favoritgodis!) och kollade på Netflix tills jag stupade i säng. Så det är inget konstigt med att jag känner mig lite dränerad idag, det har varit 4 tuffa arbetspass på kort tid! Jag klappar mig själv på axeln i alla fall som orkade med att träna idag innan jobbet. Det kändes skönt att röra på mig lite och få igång flåset rejält! 
 
Det är annars en underbar och vacker dag idag och jag gick till gymmet med bara tröja och solglasögon och kände att våren verkligen är här! Nu kan vi väl ändå med säkerhet säga att vi har lämnat bakom oss tiderna med snödrivor för ett tag framöver? Nog för att det kommer snöa igen, men vi lär väl ändå komma undan drivorna. Välkommen våren!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress