Menorca, någon som har varit där? Min absoluta favorit-ö i Medelhavet och om ni har svårt att bestämma er för sommarsemester: Åk hit, det är fantastist här! Skulle jag vinna på Lotto och vinna en sjuhelvetes massa pengar så skulle jag köpa mig en lägenhet på Menorca.
Hejsan förresten! Hur mår ni där ute? Jag vaknade upp med jordens täppta näsa och lite kliande ögon så idag blir det storrensning på blommor här hemma. Jag brukar komma till liv inom någon timme från det att jag har gått upp och fått frukost i mig, men jag märker att kroppen känns klubbad på ett sätt som inte var för några veckor sen. Så nu ryker mitt påskris + en blomma som har dött helt och hållet och så ska jag plantera om en rackare. Mandelmans Lightversion! Det här med pollen är någonting som jag tycker är lite konstigt ändå. Hur något så litet kan bli så tungt för så många! Jag har ju ändå bara lite känningar och lider faktiskt inte av det om man jämför med dom som har rejäla problem. Om några veckor så ska jag ( och några av mina kollegor ) ta hand om uteförsäljningen av blommor/jord och jag är inte alls orolig över att det kan bli tungt för min kropp. Förövrigt ska det bli hemskt roligt att få testa på utomhusförsäljningen i år och variera mitt jobb i några veckor! Man kan ju nästan tro att jag har gått och fått gröna fingrar, men det är nog pysslandet som jag vill åt. 
Jag startade hur som helst dagen med en rejä smoothie gjord på babyspenat, banan, fryst mango/ passionsfrukt, vatten och gurkmeja/spirulinapulver. Min stackars mage fick i sig något som den reagerade på igår(jag gissa på utgånget datum på något jag åt) så jag vill försöka vara lite bussig mot den idag och ge den något snällt att arbeta med. Plus att det är svingott, I´m just saying!
Tess

Wow, vad härligt det ser ut! Jag kan tänka mig att det är ett underbart ställe :)

Svar: Kan verkligen rekommendera det! 😍 Fantastiskt vackert!
Camilla Norman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress