Dagens planer är enkla: Hinna med allt det där som jag inte har hunnit med att göra under hela förra veckan! Min förra vecka var så himla mysig med en massa kompis-häng, tripp till Västerås och jobb på det också så mitt lilla hem ser ut som ett mindre bomdnedslag. 
To do list:
Tvätta kläder. Hämta ut ett paket som har varit på Coop ett bra tag nu. Städa och röja undan lite ( jag märker hur pass mycket pollen som kilar in när jag har fönstrena öppna). Gå på en promenad i det underbara vädret ( nu, efter förmiddagskaffet). Det finns en liten idé för träning också, det borde inte vara så svårt att få till. 
En bra dag helt enkelt! Men först måste jag ta mig ut, det är inte ett moln på hela himlen och hela mitt väsen säger att jag hellre bör åka hem till mina föräldrars hus och sätta mig längs med husväggen, med näsan i solen, istället för alla dom andra punkterna. Men det är lite det som mina lediga måndagar blir efter jobbhelg: En dag att komma ifatt. Jag jobbar hela veckan och slutar 21 på fredagen. Lördagen ska vi till Västerås ( igen haha) och söndagen vill jag alltid försöka få till en promenad med en skön podd i lurarna, innan jag får tillbringa hela eftermiddag/kväll i stallet. Så det är idag eller aldrig som gäller! 
 
Ni som lyssnar på podcasts: Har ni någon att tipsa om? 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress