18 april 2019

Löpning

allmänt

 
Hej påsken, det var bra härligt att ha dig här igen! Jag är ju annars en riktig jul-tjej ( och blir det faktiskt mer och mer för varje år konstigt nog, trots att jag blir äldre!) men påskhelgen är något av en stark 2:a hos mig. Det är något med lättheten över att det handlar om mat, fina kulörta färger, det faktum att det är VÅR UTE och ingen press. Eller ja, för mig är inte julen direkt en press heller, men ni fattar vad jag menar. Egentligen är det nog så att jag bara är glad över att inte behöva ha pressen över att resten av Sverige kör en utekväll á la Hemvändar-kväll och jag stannar hemma och kollar på Netflix haha ( Jag är förövrigt lite sugen på att faktiskt ta mig ut snart, jag vill dansa lite och kanske ta en tequila, som faktiskt är min grej även om jag knappt dricker eller måste bli full, jag gillar grejen med en tequila-shot och gillar smaken också. Har det här också blivit en lite för lång parantes tycker ni?? Jag gillar paranteser!)
 
Men! Innan det förhoppningsvis blir lite ledighet för mig (3-dagars woho!) så har jag lite träning inplanerad för mig och sen kvällsjobb. Jag har varit ritkigt dålig med gym-träningen nu under några veckor och har mer fokuserat på ridning, promenader och lite intervaller. Ett och annat yoga/pilates-pass också. Men gymmet har fått se sin överman i vad jag gillar att göra just nu! 
Planen är 30 min intervaller och sen köra lite överkropp. Jag har en axel som strular lite så jag vill stärka upp den lite till och förhoppningsvis mjuka upp musklerna och muskelfästena som är där så att det kanske inte gör lika ont längre. Det är en jobbskada egentligen då jag får ont bara efter 10 min i kassan och blir bättre bara jag avlastar ett tag. Men jag står ut för jag vet vad orsaken är och det lär bli bättre när maj har gått ut, av lite olika anledningar. 
 
Jag märker att jag babblar på här nu för jag vill egentligen bara sitta kvar i soffan och inte ta mig iväg! Ha en fin Skärtorsdag nu, hoppas att ni får lite ledigt snart över påsken!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress