16 april 2019

Haircut

allmänt

 
 
 
 
God morgon! Kolla in vad vi ( eller frisören ) lyckades göra med mitt hår igår! Det var otroligt mycket färg i mina hårstrån så det här med att bli lite ljusare vad kanske inte det lättaste, men jag är otroligt nöjd med håret. Det känns fräscht igen, det är skönt med lite kortare och jag gillar det ljusa väldigt mycket! Det var så skönt att få bli ompysslad igår, jag menar, finns det någonting skönare än när någon tvättar ur ens hår med diverse härliga shampoon och inpackningar? Det var helt klart 3 timmar med lyx. 
Men till något annat! Hur hemskt är det inte ett Notre-Dame har brunnit under natten?! Nu hade jag inte besökt den byggnaden, men den är ikonisk och hur gammal som helst. Ett världsarv skulle jag vilja säga. Nu verkar det som att dom ändå har lyckats att rädda en hel del och tänkt sig att bygga upp det igen. Men något som var från 1200-talet kan knappast bli lika vackert gjort nu på 2000-talet. Jag kan nästan få rysningar bara av tanken att se
St Peterskyrkan i Vatikanstaten brinna. Det är något väldig häftigt med ett kultursarv tycker jag.
 
Men nu ni! Nu måste jag försöka fixa i ordning mig och dricka upp sista kaffet. Det är jobb på G nu och det är påskveckan som är framför oss. En halvstressig vecka med andra ord! 
Ha en fin tisdag nu, hoppas att ni mår bra.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress