Det är en vecka i Hästens Tecken för mig den här veckan. Inte mig emot! Jag har haft söndagens pass, igår kväll och det finns en nystartad "om-du-behöver-trimma"-grupp på fredagar som jag ska vara med på nu i veckan. 3 pass på under en vecka känns superlyxigt! 
Igår var en sån där dag när det känns i hela ens själ att det är en förkylning på G. Det gick bra på förmiddagen när jag hade en 3-timmarskurs på jobbet ( brandsäkerhet, rånrisk och annat smått och gott) men började känna mig bra sänkt på vägen hem. Sen däckade jag i soffan framför Netflix så gott som hela eftermiddagen fram tills att jag behövde göra iordning mig för ridningen! Det fina med tisdagsgruppen för mig är att jag vet att den inte är så himla "fart och fläkt" utan jag kan fokusera mycket på grunderna. Helt klart perfekt igår! Det gick över förväntan och jag gjorde några framsteg med den här fina hästen Nanny. Sist jag red henne gick det käpprätt åt helvete och vi missförstod varandras signaler genom hela ridpasset, men igår kändes det väldigt mycket lugnare och harmoniskt. 
Idag är jag ledig ( thank God) och jag känner runt huvudet, ögon och öron att det är något fuffens igång och det har jag varken tid eller lust till! Förkylningar hör inte till vad jag vill ha den här veckan haha Jag jobbar imorgon, rider på fredag, jobbar hela helgen och sen har jag färgning/klippning på måndag och då vill jag verkligen inte känna mig dålig. Så jag har laddat upp med färska bär till frukosten, ska skippa träning helt och hållet idag och imorgon och istället bara hasa runt i mjukisar och kanske plantera om någon blomma eller så! Jag har lite problem med småflugor ( ser inte ut som bananflugor) och jag gissar på dålig jord i någon av mina lite äldre blommor. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress