God morgon god morgon! Äntligen ledig måndag. Helgen har gått i ett verkligen och här på eftermiddagen blir det några timmar i frisörstolen för mig! Finally. Jag har inte klippt mig sen typ slutet på augusti och förutom en spontan hemmafärgning så har jag inte varit hos frissan och fått färg på typ 1,5 år. Det har bara inte blivit av. Men nu är jag irriterad på mitt långa och trötta hår och tänker i banorna Nytt och Fräscht till våren! Jag tänker kapa MINST 10 cm och ljusa upp så mycket som dom vågar ljusa upp haha
Helgen har varit smärtfri annars. Jag började ju fredagen med ridning ( vi var bara 4 st, det är SÅ lyxigt!) och det var extra mycket fokus på min inverkan på hästen. Svåra grejer det där! 
Lördagen var det calltime 04.50, jobb och sen hängde jag med syrran hela eftermiddagen/kvällen. Fixade middag och tänkte igenom resor. Vi är verkligen värdelösa när det kommer till att prata igenom vad vi vill hitta på till sommaren! Vi har tusen bra idéer, men inte så många som känns rätt i magkänslan. Problemet med iaf mig är att när det blir för stort och äventyrligt så kan jag inte riktigt njuta av det veckorna innan. Jag går oftast och oroar mig i onödan och gör det större än vad det är. Plus att med åldern så kommer också bekvämligheten haha Men jag vet att vi kommer hitta på något härligt och något som känns bra för oss båda! 
Söndagen rullade på och utan att jag visste om det så hade jag gjort en till jobbhelg och kan nu andas ut och se fram emot några dagar med jobb och sen 3 dagars ledighet ( om det går, man vet aldrig med jobbet).
Men nu: Slurpa i mig sista skvätten av kaffe och sen ta mig ut och promenera lite. Jag behöver lite rörelse i den här kroppen om jag sen ska sitta i frisörstolen i några timmar! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress