God morgon söndag! Oj oj oj vad jag behövde en ledig lördag. Var förvånansvärt pigg och redo att åka iväg till Västerås med familjen och kände inte alls av någon trötthet i kroppen. Kanske att det här med att våren smyger sig på och att jag nu har käkat rejäla järntabletter i några veckor börjar göra sitt till! 
Gårdagen flöt på bra och vi fick till några bra och vettiga inköp. Golv till syrrans balkonggolv, vår-skor till oss båda två, lite annat smått och gott och så hittade jag den  p e r f e k t a färgen på petrolium på bad/handdukar! Jag har bara letat i ca 9 år och igår hittade jag dom. Totalt onödigt köp egentligen, men så kan det bli ibland. 
Efter Bauhaus ( älskar Bauhaus!) fick jag ögonkontakt med min kära mor och vi förstod varandra: Det behövs kaffe. Nu! Ni vet när kroppen är så kaffesugen att varenda cell säger åt en att stanna och köpa en take-away?
Sen hade vi en lugn och skön kväll hemma med en promenad ut i skogen ( jag och min syster), grillat och film. 
 
Nu måste jag sparka igång mig lite och få lite energi igen! Det är ridning igen senare på eftermiddagen så jag har några timmar nu att pyssla lite. Ta en promenad i solen ( dock ser det ut att vara kallt, men lite friskluft skadar aldrig) och bara njuta av en ledig söndag. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress