Det här är så typiskt mig och min hud: Sitter i eftermiddagssolen i 40 min och får värme-eksem som en TOK på natten. Vaknade av att jag hade kliat sönder mitt bröst och upp till halsen och kände lite spontant att jag gärna hade velat byta hud med någon annan. När jag var liten så fick jag alltid soleksem i ansiktet/hals som jag fick korisonsalva för. Men men, det är priset jag får betala såhär in i början av våren, det brukar ge med sig allt eftersom huden exponeras för värme och sol! Jag kommer ihåg sist jag satt ute i solen och njöt: På flygplatsen på Menorca i september. Inte konstigt att kroppen får en chock när solen väl börjar smyga sig tillbaka!
Vilken härlig dag igår annars. Istället för en promenad följt av gymmet på eftermiddagen så fick jag feeling och sprang intervaller i solen. Jag har en runda på ca. 1,7 km, bara runt hörnet där jag bor, som är jättevacker runt två dammar så jag tog 3 varv runt dom och sen råkade jag stöta på mamma så vi gick en bit till. Jag hann med allt som jag skrev upp på min lista och fick till och med lite extra sol på eftermiddagen och en liten promenad med syrran! Sen däckade jag i soffan framför Gilmore Girls som vanligt. En skön dag helt enkelt! 
 
Nu måste jag försöka bli människa igen. Jag är SÅ trött! Det är tur att min dag är kortare är ett vanligt pass för jag skulle kunna somna om på fläcken.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress